Kijkavond – donderdag 23 februari (18.30 tot 20.00u)

Beste ouders, verzorgers, familieleden en andere belangstellenden,

Wij nodigen u van harte uit voor de jaarlijkse kijkavond van de Van Voorthuijsenschool Haarlem. Ook uw kinderen, familieleden en vrienden zijn van harte welkom op: donderdag 23 februari, van 18.30 tot 20.00 uur

De afgelopen weken hebben de leerlingen hard gewerkt rondom het thema LANDEN. Elke groep heeft een land of werelddeel gekozen. Tijdens de kijkavond maakt u een reis om de wereld. Zo leert u wat de leerlingen hebben geleerd over hun land. De groepen zien er prachtig uit. De leerlingen hebben erg hun best gedaan. In De Kuil laten we zien waar onze leerlingen vandaan komen. Want die komen van over de hele wereld! Ook is er een kraampje waar je kabouters kunt kopen. Deze kabouters zijn gemaakt tijdens de crea-lessen.

Kinderen kunnen een spelletjesparcours afleggen. Ze krijgen bij binnenkomst een strippenkaart met zes strippen. Als ze alle zes de spelletjes hebben gedaan, kunnen ze hun volle kaart inleveren en een cadeautje grabbelen uit de grabbelton.

Er is deze avond gratis koffie en thee voor de volwassenen en limonade voor de kinderen.

Bij binnenkomst staat een pot waar u, geheel vrijwillig, een bijdrage in kunt doen. Het geld dat we hier mee ophalen, willen we besteden aan spelmateriaal.

We hopen dat u deze avond allemaal komt!

Ons adres is: Prof. Eijkmanlaan 1, 2035 XA Haarlem

Let op!

De Prof. Eijkmanlaan is afgezet. Parkeren voor de deur en op de parkeerplaats van de school is dan ook niet mogelijk. Wij adviseren u om in de omliggende straten te parkeren of gebruik te maken van het parkeerterrein van hockeyclub Saxenburg aan de Boerhavelaan 47, 2035 RB Haarlem.

Met vriendelijke groet,

Het team van de Van Voorthuijsenschool Haarlem

Scroll to top